Raze X - pentru infrumusetare

Acest articol trebuia sa apara acum un an cand nu cunosteam nimic despre teoria unificata si despre operarea 'la nivel subtil'. Totusi este parte din calea pe care am parcurs-o asa ca il voi posta. In plus atrage atentia asupra relativitatii curentelor.

De unde stiu eu ca toata teoria asta frumoasa despre homeopatie, medicina informationala si corpuri subtile nu e decat o iluzie, o pacaleala propagata din generatie in generatie (pentru ca este relativ veche.. mai precis din vremea Vedelor).



Se stie ca omul preia foarte usor si cu multa convingere ideile daca i le servesti intr-o anumita forma, compatibila cu nivelul sau de intelegere si.. smerenie. De exemplu pacientul iti pune tot felul de intrebari cand ii propui un medicament nou (subliniind ca este alegerea lui daca il ia sau nu - atentie ca subconstientul e sensibil la convingerea celui care transmite mesajul!), dar accepta fara sa stea prea mult pe ganduri un produs la care face reclama un personaj cu influienta. Omul stie ca vedetele nu sunt specialisti si nu fac trialuri si nici macar nu folosesc produsele la care fac reclama (sa fim seriosi, la banii lor se respecta) dar cu toate astea, mesajul este acceptat cu usurinta daca e transmis de o persoana 'cunoscuta' sau simpatica. Prin faptul ca are influienta, o vedeta impune idei. Consumatorul stie ca ca e doar un actor sau mai stiu eu ce fotbalist, si asta nu-l face specialist in domeniul respectiv si totusi asimileasa mesajul transmis, nu sta sa se gandeasca prea mult.

Ce mi se pare nostim e ca de foarte multe ori persoanele pe care le admiram sunt in particular sau devin la un moment dat niste brute sau desfranati, etc.

Deasemenea momentul conteaza, ca si curentul in care se incadreaza convingerile omului respectiv (astea sunt truisme pentru un specialist in publicitate). Atunci cand s-au descoperit razele X stiinta era in plina ascensiune si lumea astepta foarte mult de la noile descoperiri. Asa ca am ramas si surprins si amuzat de situatia tragicomica, descoperind ca fenomenul era foarte extins in acea perioada, cel putin pana sa moara Roentgen. Toata lumea facea raze X pentru aproape orice de la reumatism pana la.. infrumusetare, si erau foarte fericiti :) Nu poate sa fie atat de extins fenomenul astfel incat sa ajunga un curent decat daca a mers la cativa. Si nu are cum sa fi mers, pentru ca razele X nu sunt nici antiinflamatoare macar, deci probabil ca singurul factor decisiv aici este sugestia si convingerea. [aici ma corectez: deoarece inflamatia este produsa de leucocite - celulele aparatoare ale organismului - apare efectul antiinflamator cauzat prin efectul citostatic al radiatiilor care tulbura sau distrug lecucocitele]

Astazi vad peste tot Oscilococinum in sus, Oscilococinum in jos, ca e foarte bun, tine si de urat,  dar ma intreb daca e chiar asa sau e vorba mai mult de un curent ca si in cazul razelor X. Dar utilitatea este reala, efectele sunt de asteptat, ceea ce ramane de vazut este cum actioneaza asupra unuia care este in coma... Poate ca fiindu-i abolita constiinta este mai susceptibil (receptiv la sugestii)?


[polldaddy rating="6558992"]
----------------------------------------------------

dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Marele complot al patentării Marijuanei

Apa - cel mai comun medicament

Explicatia temperaturilor sub zero absolut

Sfintii parinti nu mint - Raiul

Sacroterapia- terapia prin credinta

Reclame google