Vedeti o exorcizare, poate va pica fisa!

Daca aveti ocazia sa asitati la o exorcizare si eventual daca aveti noroc, la discutia dintre operator si entitatea/entitatile incriminate. Te zbarlesti, asta e sigur, dar iti dai seama de importanta cunostintelor in domeniu oferite de Bisericca (oricare ar fi ea - toate culturile au aceste cunostinte si nu degeaba). Din cate am vazut numai cu slujbe si post se poate face o astfel de operatie. Sunt curios care ar fi abordarea ho'oponopono. Probabil aceeasi ca si in cazul oricarui eveniment, daca stie cineva il rog sa-mi spuna si mie.

Cert este pentru mine ca exista o deosebire clara intre cazurile de revelare a unei posedari si o criza de schizofrenie sau vreo alta psihoza. Am spus revelare a posedarii pentru ca suspectez o convietuire a fiintelor spirituale cu cele materiale, care nu sunt aceleasi cu ingerii bun si rau despre care ne-au spus parintii cand eram mici. Mai degraba o parazitoza optionala, pentru diverse motive, de la ascundere de frica cuiva pana la cea mai comuna, a exploatarii viciilor placerilor lumesti.

Prin urmare este de asteptat ca in astfel de cazuri tratamentul medicamentos sa aiba efect relativ si numai temporar. Mai degraba, bazat pe ideea existentei campului informational/a altei dimensiuni accesibile cumva, sa consideram medicul ca 'operator', iar exorcizarea ca 'operare', cu acceptarea existentei entitatilor constiente 'la alt nivel', probabil o 'alta dimensiune'. Am observat ca multi nu inteleg notiunea de 'multidimensional' si cred ca e vorba de un alt loc in care te duci strabatand o distanta. Fiecare cu nivelul lui de percepere si intelegere, dar important este sa avem in minte ca 'daca noi nu stim, asta nu inseamna ca nu exista' - ceea ce caracterizeaza mintile deschise.

 


[polldaddy rating="6558992"]
----------------------------------------------------

dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Explicatia temperaturilor sub zero absolut

Marele complot al patentării Marijuanei

Apa - cel mai comun medicament

Apa vie nu-i prostie

Sfintii parinti nu mint - Raiul

Reclame google