Teoria particulata a spatiului neaga existenta fortei gravitatiei

Gravitatia a pus numeroase probleme inca de la inceput, pentru ca nu reusea sa explice toate fenomenele observate in natura. Si deoarece omul nu este o fiinta rationala, ci e in stare sa-si apere paradigmele cu pretul propriei existente, e foarte greu sa se recunoasca faptul ca.. Gravitatia nu e o forta.

Cam tot atat de greu cum a fost in Evul Mediu cand oamenii au inteles ca trupul nu este guvernat de echilibrul celor patru umori (sange,flegma, bila neagra si bila galbena). Acum radem, dar atunci acestea erau adevaruri consacrate la fel ca si faptul ca Pamantul e plat...

Dr. Harold Aspden sustine aceasta teorie deloc noua si  adesea ridiculizata a existentei unei structuri a spatiului cu caracter de particula si de unda, proprietati care nu numai ca ar umple intr-un mod incredibil de simplu lipsurile teoriei clasice spatiu=vid. S-a mai vorbit de eter - este motiv de ras, a crede inca in existenta eteruui este considerata o naivitate. Ca si atunci cand era vorba de sfericitatea Pamantului... uitand cu desavarsire ca intotdeauna natura isi gaseste solutiile cele mai simple si mai logice, cu o inegalabila ingeniozitate.

Ce aduce nou viziunea lui Harold Aspen? Background-ul sau de fizician recompensat cu numeroase titluri onorifice se simte in felul in care isi face argumentarea. El gaseste in comportamentul de fluid al spatiului (vidului), de conglomerat de particule de dimensiuni infime, cu masa si sarcina proprie, raspunsuri la multiple probleme nerezolvate atat ale fizicii clasice cat si ale noii fizici cuantice. Electricitatea negativa, reversibilitatea temporala a curentului electric si insasi gravitatia care este inca considerata reala in fizica stiintifica (desi e doar o conventie pentru a ne masca imposibilitatea de a o intelege) isi gasesc toate explicatia in acasta teorie.

Evident ca teoria Eterului aparuta in urma cu patru veacuri nu statea in picioare asa cum era formulata in forma sa initiala  (eterul era considerat tot un fluid care poate traversa liber materia, fara a avea insa masa si sarcina electrica). Dar se pare ca teoria lui Bearden si Teoria Unificata a Campului tind sa sustina ideea lui Harold Aspden.


[polldaddy rating="6558992"]
----------------------------------------------------

dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Marele complot al patentării Marijuanei

Apa - cel mai comun medicament

Explicatia temperaturilor sub zero absolut

Sfintii parinti nu mint - Raiul

Sacroterapia- terapia prin credinta

Reclame google